ik ben Veronique Steenbergen, de fokker van deze kennel. Per 1 januari 2024 is Monique Tempel mede fokker van de kennel. Samen doen we alles rondom het verzorgen, showen en fokken van de honden. 


We zijn samen in bezit van 5 bouviers en 7 chow-chows en 1 teckel Kaninchen. Ikzelf heb de chow chows in huis samen met 2 bouviers en de teckel. Monique richt zich voornamelijk op de bouviers. Hoewel ze zeer regelmatig ook hier in huis te vinden is. 


Vanyah is de oudste van ruim 11 jaar oud. Zij is de kennelmoeder van mijn kennel.

 

Keti is onze oudste chow chow. 

 

Tesca is onze teckel die ook samen met de chows en bouviers loopt.

 

Alle honden leven bij en met elkaar en gewoon in huis. 

 

Een grote hobby is het showen van onze honden en daarmee hebben we al goede resultaten behaald. Vanyah heeft meerder titels met onder andere Duits en Internationaal Kampioen en vele jeugdtitels en veteranen titels. Tevens heb ik Vanyah mogen showen op de Crufts en de World Dog Show in Milaan. Aiyven is  Duits en Nederlands Jeugd Kampioen, maar ook Nederlands, Duits, Zwitsers en Internationaal Kampioen en ook heeft zij meegedaan aan de World Dog Show, daar werd ze Minor Puppy Word Winner 

 

Aiyvens dochter en zoon Daisy, Condor en Elijah zijn ook Nederlands Jeugd Kampioen met diverse CAC's

 

met de chows pas sinds kort aan het showen. Met heel veel mooie resultaten 

 

Triumph is de grote ster van  de kennel, meerdere keren beste van het ras, Clubwinner, Winner en beste chow van 2022 in Nederland. Daarnaast in het buitenland ook vele successen en staat ondanks zijn jonge leeftijd al maanden te stralen in de kampioensklasse. 

zoon en dochter van Triumph en Destiny nemen het stokje nu over. Zoon Manchu doet het super goed en overtreft al onze verwachtingen. Hij werd al Best in Show, 2e en 3e Minor Puppy in Show, BIG Special Beginners, 3e in Puppy Stakes. En RES CC in Engeland op 6 maanden leeftijd en daarmee al voor zijn leven gekwalificeerd voor Crufts. 

 

Ook de andere van onze kennel doen het goed op de shows. Mijn meest mooie prijs die ik heb behaald is de 2e plaats van de Fokkersprijs 2017. 2018 de 3e plaats en 2019 de 4e plaats, 2020 5e plaats, 2021 4e plaats 

We fokken puur uit liefde voor het ras.

De naam van onze kennel is afkomstig van alle dierbaren in ons huis.

 

CEN is van CENtho (mijn eerste bouvier)

A is van Aiko (mijn eerste hond)

Y is van vanYah (kennelmoeder en nog steeds aanwezig)

DA is van DAphne (onze dochter)

 

De naam was al bedacht voordat Vanyah erbij kwam en was oorspronkelijk bedoeld met de I ipv de Y. Maar om haar toch in de naam te verwerken hebben we besloten om de naam iets aan te passen.

Aiyven speelt mee in de serie van Dr. Tinus. De afleveringen starten 28 augustus 2017 om 20.30 uur op SBS6

 

Filmpje achter de schermen:

https://www.youtube.com/watch?v=CDY-0YOXWfc#action=share

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb